Чорізо
Опубліковано 15/05/2013
Це традиційні іспанські ковбаски, які є популярними в усьому світі завдяки своєму пікантному смаку та апетитному аромату. Вони відомі ще з часів стародавніх, мають багато різновидів.
Традиційно чорізо довгі – солодкі, короткі – гострі. Для їх приготування використовується в’ялена свинина, сіль, часник і паприка (або перець чилі). Фарш для чорізо зазвичай рублять великими шматками, хоча можнаі перемелювати. В Іспанії чорізо ідять самі по собі, або на бутерброді. В інших країнах такі ковбаски часто смажать з часником і томатами, тушкують з квасолею, додають в рагу, супи.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Агар-агар
- Парфе вершковий десерт
- Маскарпоне
- Панір
- Сорбет фруктове морозиво