Деруни з м’ясом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Деруни з м’ясом
- картопля : 1 кг
- м'ясний фарш : 300 г.
- цибуля: 1-2 шт.
- яйце: 1 шт.
- часник: 3 зубчики
- борошно: 3 ст. ложки
- олія для смаження, сіль і перець за смаком
Як приготувати Деруни з м’ясом
Готуємо так:
1. Картоплю та цибулю почистити й натерти на дрібній тертці. Додати яйце, борошно, сіль, перець, подрібнений часник, м’ясний фарш і ретельно перемішати.
2. На розігріту сковорідку налити олію, викладати по ложці картопляної маси й смажити деруни з обох сторін до утворення золотистої скоринки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Запіканка «Чарівна квітка»
- Запечена індичка
- Французькі тости
- Фарширована щука
- М’ясо, запечене з вишнею