Домашнє мартіні з журавлини

Домашнє мартіні з журавлини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Домашнє мартіні з журавлини

  • горілка - 45 мл,
  • апельсиновий лікер - 15 мл,
  • сухий вермут - 15 мл,
  • журавлинний сік - 90 мл,
  • лід - 1 склянка.

Як приготувати Домашнє мартіні з журавлини

1. У шейкері для коктейлів змішайте горілку, апельсиновий лікер, вермут, журавлинний сік і лід. Добре збийте, щоб суміш охолола.

2. Процідіть в келихи для мартіні і подавайте. За бажанням прикрасьте ягодами журавлини.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал