Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами
- Філе ягняти: 300 г.
- форель - 6 шт. по 250-300 г,
- шпинат - 500 г,
- печериці - 250 г,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 2 зубці,
- вершкове масло - 50 г,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами
- Форель обробіть, не пошкоджуючи шкіру, видаліть хребет, але залиште при цьому голову, плавники і хвіст.
- Шпинат бланшуйте в підсоленій воді 2-3 хвилини, відкиньте на друшляк, сполосніть холодною водою, добре відіжміть і подрібніть.
- На вершковому маслі підсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте нарізані скибочками шампіньйони, посоліть, тушкуйте до випарювання рідини. Додайте шпинат і порізаний часник, перемішайте. Перевірте на сіль і перець.
- Рибу нафаршируйте приготовленою сумішшю і викладіть на застелене пекарським папером деко. Збризніть форель оливковою олією. Запікайте в попередньо розігрітій до 200 °С духовці 12-15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Спагетті з соусом
- Бананові млинці
- Салат з буряків з пікантною заправкою
- Гарбуз під гострим соусом
- Канапе «Листок конюшини на 8 березня»