Гарбузовий суп-пюре з імбиром
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гарбузовий суп-пюре з імбиром
- гарбуз: 500 г
- молоко: – 200 мл
- морква: 2 шт.
- цибуля: 1 шт.
- вершкове масло : 20 г
- гарбузова олія : 1 ч. ложка
- сушений подрібнений імбир : 0,5 ч. ложки
- сіль, чорний мелений перець : за смаком
- почищене гарбузове насіння : для оздоблення
Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з імбиром
Готуємо так:
- Гарбуз, моркву та цибулю почистити та помити. Зварити їх у підсоленій воді до готовності (овочі повинні бути зовсім м’якими).
- Молоко трохи підігріти. Овочі нарізати шматочками та збити блендером до однорідної консистенції, поступово додати розм’якшене масло, гарбузову олію та молоко і ще раз збити до однорідного стану.
- Приправити суп імбиром, посолити та поперчити за смаком, оздобити кожну порцію гарбузовим насінням. Купити квартиру Львів
* Можна використовувати свіжий, а не сушений імбир. Тоді до супу треба додати 1 ст. ложку потертого на дрібній тертці кореня імбиру.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Гарбузовий суп-пюре з імбиром
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Суп смачний і корисний, особливого смаку надає імбир
Ще не готували, але за ідею дякуємо. Ще один орігінальний рецепт до постування.