Гарбузовий суп-пюре з імбиром

Гарбузовий суп-пюре з імбиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гарбузовий суп-пюре з імбиром

  • гарбуз: 500 г
  • молоко: – 200 мл
  • морква: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • вершкове масло : 20 г
  • гарбузова олія : 1 ч. ложка
  • сушений подрібнений імбир : 0,5 ч. ложки
  • сіль, чорний мелений перець : за смаком
  • почищене гарбузове насіння : для оздоблення

Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з імбиром

Готуємо так:

  1. Гарбуз, моркву та цибулю почистити та помити. Зварити їх у підсоленій воді до готовності  (овочі повинні бути зовсім м’якими).
  2. Молоко трохи підігріти. Овочі нарізати шматочками та збити блендером до однорідної консистенції, поступово додати розм’якшене масло, гарбузову олію та молоко і ще раз збити до однорідного стану.
  3. Приправити суп імбиром, посолити та поперчити за смаком, оздобити кожну порцію гарбузовим насінням. Купити квартиру Львів

* Можна використовувати свіжий, а не сушений імбир. Тоді до супу треба додати 1 ст. ложку потертого на дрібній тертці кореня імбиру.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Гарбузовий суп-пюре з імбиром

  1. Ще не готували, але за ідею дякуємо. Ще один орігінальний рецепт до постування.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал