Хліб з гарбузом та фетою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Хліб з гарбузом та фетою
- м’якоть гарбуза: 300 г.
- сметана: 100 г.
- майонез: 5 ст. ложок
- яйця: 3 шт.
- борошно: 1 склянка
- розпушувач: 8 г
- фета: 200 г
- сіль, перець за смаком.
Як приготувати Хліб з гарбузом та фетою
Готуємо так:
- М’якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, запекти в духовці протягом 15 хв. Фету порізати на кубики.
- Яйця збити, додати сметану та майонез, всипати борошно, розпушувач та спеції. Перемішати. Покласти в тісто гарбуз та фету, перемішати, щоб інгредієнти розподілилися по всій масі тіста.
- Форму для випікання змастити маслом. Вилити тісто. Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 45 хв.
* Цей хліб можна подавати як окрему страву або до супів та бульйонів. Фету можна замінити на будь-який інший сир
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат в сирних стаканах
- Овочевий салат з квасолею
- Запіканка з гарбузом і сиром
- Пісний пиріг з журавлиною та мигдалем
- Закусочний рулет з маслинами