Картопляне пюре з ікрою  «Святкове»

Картопляне пюре з ікрою «Святкове»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Картопляне пюре з ікрою «Святкове»

  • картопля (розсипчастий сорт) - 5-6 шт.,
  • ікра палтуса та лосося - 2 ч. ложки,
  • вершкове масло - 40 г,
  • молоко або вершки - 100 мл,
  • сіль за смаком,
  • зелень і лосось для прикраси.

Як приготувати Картопляне пюре з ікрою «Святкове»

  1. Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності. Зробіть з картоплі пюре, додавши вершкове масло і розігріті вершки або молоко. Додайте ікру і перемішайте.
  2. Подавайте порційно, прикрасивши зеленню петрушки і трояндочкою з лосося.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал