Кремовий суп з цибулі-порею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Кремовий суп з цибулі-порею
- вершки: 250 мл
- цибуля-порей: 1 шт.
- картопля: 2 шт.
- яйця перепелині: 4 шт.
- олія: 1 ст. ложка
- сіль і перець: за смаком
Як приготувати Кремовий суп з цибулі-порею
Готуємо так:
- Цибулю-порей порізати кільцями, картоплю почистити і порізати. Викласти цибулю-порей і картоплю у каструлю і тушкувати на олії. Посолити, поперчити.
- Коли цибуля-порей і картопля стануть м’якими – викласти їх у блендер і збити до утворення пюре. Додати вершки, ретельно перемішати. Вилити крем у каструлю і довести до кипіння.
- В окремій каструлі закип’ятити воду. Перепелині яйця звільнити від шкаралупок й обережно по черзі викласти їх у киплячу воду. Залишити на 1 хвилину і зняти каструлю з вогню. Залишити яйця-пашот у гарячій воді ще на 10 хвилин, до повної готовності.
- Суп налити у їстівні тарілки з тіста, перекласти у суп яйця-пашот і подавати.
* Крем не можна кип’ятити, бо вершки згорнуться і суп буде зіпсовано!
* Щоб приготувати саморобні їстівні тарілки, слід замісити тісто з 250 г борошна, 1 ч. ложки сухих дріжджів, 160 мл води і дрібки солі (можна ще додати сушених трав), дати йому підійти, потім обім’яти і розкачати у тоненький пласт. Посипати тісто сушеними травами й обгорнути ним змащені маслом форми. Випікати тарілки у розігрітій до температури 210˚ С духовці протягом 20 хвилин. Вийняти з духовки, накрити рушником і залишити на 15-30 хвилин. Потім обережно зняти випечені тарілки з формочок.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Фаршировані гриби з овочами
- Полента з сиром та овочами
- Овочева запіканка
- Курячі роли в азіатському стилі
- «Сухе капучіно»