Інгредієнти для приготування: Мариновані помідори з виноградом
- помідори - скільки знадобиться на 1 трьохлітрову банку,
- виноград - 2 галузки,
- базилік - 2 гілочки,
- м'ята - 2 гілочки,
- часник - 3 зубці,
- цибуля - 1 шт.,
- гвоздика - 3-4 шт.,
- перець горошком - 3-4 шт.,
- сіль - 1,5 ст. ложки,
- цукор - 3 ст. ложки,
- оцет (9 %) - 2 ст. ложки.
Як приготувати Мариновані помідори з виноградом
-
У банку складіть всі інгредієнти: м’яту, базилік, перець, гвоздику, цибулю, часник, помідори в перемішку з виноградом, відокремленим від гілочок.
-
Залийте окропом, залиште на 20 хвилин. Воду злийте, закип’ятіть і знову залийте помідори на 20 хвилин. Знову злийте воду, додайте сіль і цукор.
-
У банку влийте оцет, залийте киплячим розсолом і закататайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Суничне варення
- Маринований виноград
- Варення з моркви
- Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів
- Овочева супова заправка