Медова паска з цукатами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
130 min
Інгредієнти для приготування: Медова паска з цукатами
- молоко: 170 мл
- цукор: 180 г
- жовтки: 4 шт.
- дріжджі сухі: 1 пакетик
- борошно: 500 г
- вершкове масло: 180 г
- лісові горіхи: 100 г
- родзинки: 80 г.
- мед: 1 ст. ложка
- ванілін: 1/3 ч. ложки
- сіль: за смаком
- цукати: жменя
Як приготувати Медова паска з цукатами
Готуємо так:
- Змішати дріжджі з половиною борошно, додати підігріте молоко, 1 ст. ложку цукру, замісити опару. Поставити в тепле місце, щоб піднялася. Жовтки збити з цукром, додати масло, мед, сіль і ванілін. Додати цю масу та борошно, яке залишилося, в опару. Замісити тісто та поставити в тепле місце на 40 хвилин.
- Обім’яти тісто, додати цукати, родзинки та подрібнені горіхи. Залишити в теплому місці на півгодини. Змастити форми для пасок маслом. Розкласти тісто на 1/3 висоти форми, залишити підніматися. Змазати верхівки пасок яйцем, випікати 30 хв. при температурі 180 °С.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат пасхальний “Вербочки”
- Англійські хрестові булочки
- Великодні яйця в «хустинках»
- Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами
- Салат «Ніжність»