М’ясні “клубочки”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: М’ясні “клубочки”
- слойоне тісто: 450 г.
- телятина: 700 г
- цибуля: 2-3 шт.
- часник: 3 зубчики
- петрушка: 1/2 пучка
- сіль, перець за смаком
Як приготувати М’ясні “клубочки”
Готуємо так:
- Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
- Тісто розморозити і не дуже тонко розкачати в одному напрямку. Нарізати з нього довгі тоненькі полоски.
- З фаршу сформувати невеличкі фрикадельки і обмотати їх тістом так, ніби намотується клубок ниток.
- Форму для випічки змастити олією і викласти на неї “клубочки” на деякій відстані один від одного. Змастити їх збитим жовтком і випікати в духовці при температурі 180º С 40 хвилин.
* М’ясні “клубочки” можна подавати як на гаряче, так і холодними як закуску.
* Щоб поверхня “клубочків” стала більш глянцевою, треба змастити їх жовтком двічі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Паста карбонара
- Свиняча грудинка, фарширована капустою
- Рожеві млинці
- Філе риби по-зандвортськи
- Січеники з гороху