М’ясні “клубочки”

М’ясні “клубочки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: М’ясні “клубочки”

  • слойоне тісто: 450 г.
  • телятина: 700 г
  • цибуля: 2-3 шт.
  • часник: 3 зубчики
  • петрушка: 1/2 пучка
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати М’ясні “клубочки”

Готуємо так:

  1. Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
  2. Тісто розморозити і не дуже тонко розкачати в одному напрямку. Нарізати з нього довгі тоненькі полоски.
  3. З фаршу сформувати невеличкі фрикадельки і обмотати їх тістом так, ніби намотується клубок ниток.
  4. Форму для випічки змастити олією і викласти на неї “клубочки” на деякій відстані один від одного. Змастити їх збитим жовтком і випікати в духовці при температурі 180º С 40 хвилин.

* М’ясні “клубочки” можна подавати як на гаряче, так і холодними як закуску.

* Щоб поверхня “клубочків” стала більш глянцевою, треба змастити їх жовтком двічі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал