М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»
- м'ясний фарш (з розмоченою булкою і цибулею) - 500 г,
- молоко - 50 мл,
- яйце - 1 шт.,
- імбир (тертий) - 1 ч. ложка,
- зелень кропу та базиліку - за смаком,
- соняшникова олія - 1 ст. ложка,
- борошно і сухарі - для панірування,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
- вершкове масло - 50 г.
- Для начинки:
- сині сливи (без кісточок) - 300 г.
- Для соусу:
- сметана - 100 г,
- сливи - 10 половинок,
- цибуля - 1 шт.,
- вода - 1 склянка,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- цукор - 1 ч. ложка.
- Для прикраси:
- зелень петрушки і помідори.
Як приготувати М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»
-
У м’ясний фарш додайте спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішайте. Сливи розділіть на половинки.
-
З фаршу зробіть невеликі кульки, покладіть на дошку, зробіть заглиблення і викладіть половинку (або четвертинку) сливи, зліпіть кнедлики.
-
Обваляйте кнедлики в суміші борошна і панірувальних сухарів і обсмажте на олії з 2-х сторін.
-
Обсмажені фаршировані кнедлі складіть в чавунну каструлю, залийте розведеною водою зі сметаною і спеціями, покладіть цілу цибулину і половинки слив. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин.
-
Готові кнедлі зі сливами подавайте з картопляним пюре, прикрасивши страву зеленню петрушки і помідорами.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Крильця-барбекю
- Оладки з яйцем і зеленою цибулею
- Куряче суфле з горошком
- Запечена свинина з гірчичною скоринкою
- Рис з креветками в ананасі «Новий рік на Гаваях»