М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»

М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»

  • м'ясний фарш (з розмоченою булкою і цибулею) - 500 г,
  • молоко - 50 мл,
  • яйце - 1 шт.,
  • імбир (тертий) - 1 ч. ложка,
  • зелень кропу та базиліку - за смаком,
  • соняшникова олія - 1 ст. ложка,
  • борошно і сухарі - для панірування,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.
  • вершкове масло - 50 г.
  • Для начинки:
  • сині сливи (без кісточок) - 300 г.
  • Для соусу:
  • сметана - 100 г,
  • сливи - 10 половинок,
  • цибуля - 1 шт.,
  • вода - 1 склянка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • цукор - 1 ч. ложка.
  • Для прикраси:
  • зелень петрушки і помідори.

Як приготувати М’ясні кнедлі, фаршировані сливами, в сметанному соусі «Насолода»

  1. У м’ясний фарш додайте спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішайте. Сливи розділіть на половинки.

  2. З фаршу зробіть невеликі кульки, покладіть на дошку, зробіть заглиблення і викладіть половинку (або четвертинку) сливи, зліпіть кнедлики.

  3. Обваляйте кнедлики в суміші борошна і панірувальних сухарів і обсмажте на олії з 2-х сторін.

  4. Обсмажені фаршировані кнедлі складіть в чавунну каструлю, залийте розведеною водою зі сметаною і спеціями, покладіть цілу цибулину і половинки слив. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин.

  5. Готові кнедлі зі сливами подавайте з картопляним пюре, прикрасивши страву зеленню петрушки і помідорами.

Автор рецепту: Ірена Загарова, м. Хмельницький
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал