М’ясні зрази з омлетом

М’ясні зрази з омлетом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: М’ясні зрази з омлетом

  • м'ясний фарш - 300-400 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.
  • Для начинки:
  • яйце - 1 шт.,
  • молоко - 3 ст. ложки,
  • помідори - 2 шт.,
  • зелень кропу - 0,5 пучка,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати М’ясні зрази з омлетом

  1. Фарш змішайте з яйцем і дрібно порізаною цибулею, посоліть і поперчіть.
  2. Яйце збийте з молоком, сіллю і перцем. Додайте дрібно порізану зелень кропу і порізані дрібними кубиками помідори, перемішайте.
  3. Збиті яйця вилийте на змащену олією, розігріту сковороду. Смажте як звичайний омлет (під кришкою, на слабкому вогні).
  4. Коли омлет охолоне – розріжте його на смужки. Смужки омлету скрутіть рулетиками і викладіть на коржі фаршу. Защипніть коржик, сформуйте котлетку.
  5. Викладіть зрази на змащену олією форму для запікання. Запікайте зрази в духовці, розігрітій до 180 °C до готовності, приблизно 40 хвилин.  М'ясні зрази з омлетом
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до М’ясні зрази з омлетом

  1. Дійсно смачно і ситною.Можна було б додати трішки твердого сиру для того,щоб серединка трималась!!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал