Інгредієнти для приготування: М’ясні зрази з омлетом
- м'ясний фарш - 300-400 г,
- яйце - 1 шт.,
- цибуля - 1-2 шт.,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
- Для начинки:
- яйце - 1 шт.,
- молоко - 3 ст. ложки,
- помідори - 2 шт.,
- зелень кропу - 0,5 пучка,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати М’ясні зрази з омлетом
- Фарш змішайте з яйцем і дрібно порізаною цибулею, посоліть і поперчіть.
- Яйце збийте з молоком, сіллю і перцем. Додайте дрібно порізану зелень кропу і порізані дрібними кубиками помідори, перемішайте.
- Збиті яйця вилийте на змащену олією, розігріту сковороду. Смажте як звичайний омлет (під кришкою, на слабкому вогні).
- Коли омлет охолоне – розріжте його на смужки. Смужки омлету скрутіть рулетиками і викладіть на коржі фаршу. Защипніть коржик, сформуйте котлетку.
- Викладіть зрази на змащену олією форму для запікання. Запікайте зрази в духовці, розігрітій до 180 °C до готовності, приблизно 40 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до М’ясні зрази з омлетом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дійсно смачно і ситною.Можна було б додати трішки твердого сиру для того,щоб серединка трималась!!