Овочевий суп з селерою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Овочевий суп з селерою
- стебла селери - 350 г,
- цибуля - 350 г,
- морква - 350 г,
- болгарський перець - 350 г,
- помідори - 350 г,
- капуста - 150 г,
- часник, імбир, зелень - за смаком,
- сіль, мелений чорний перець, шафран, каррі, куркума - за смаком.
Як приготувати Овочевий суп з селерою
-
Овочі помийте, почистіть, наріжте дрібними кубиками.
-
Складіть нарізані овочі в каструлю мультиварки, додайте спеції, перемішайте, залийте водою до позначки 1,8 л. Готуйте в режимі тушкування 1 годину, потім залиште в режимі підігрів на 30 хвилин.
-
Перед подачею додайте в суп сіль, подрібнений часник, імбир і свіжу зелень.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Цвітна капуста, запечена з сиром
- Яблучно-сирне суфле
- Салат з яблук, горіхів та сиру
- Салат з червоної капусти та цитрусів
- Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом