Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 117

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 118
Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою

Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою

  • цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • печінка куряча: 500 г.
  • вершки: 200 мл
  • олія рослинна
  • бульйон (з варіння пасти): 4-5 ст.л.
  • сіль, перець паста (наприклад, спагетті)

Як приготувати Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою

Готуємо так:

– на одній пательні (розігріти та влити трішки олії) обсмажити з обох боків курячу печінку, порізану на невеликі шматки;- поставити кип”ятити воду для пасти;
– відварити пасту у підсоленій воді до готовності;

– поки вариться паста, почистити та нарізати кільцями (півкільцями) цибулю;
– на другій пательні з товстим дном обсмажити на олії цибулю до карамельно-коричневого кольору;
– влити вершки, до соусу додати обсмажену печінку, посолити та поперчити до смаку;
– туди ж додати відварену пасту (+ 4 ложки води з пасти);
– все перемішати, потримати на вогні хвилинку-другу і негайно подавати!
Смачного!

1 2 3 4

 

 

Автор рецепту: Олеся Березяк, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал