Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 117
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 118
Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою
- цибуля ріпчаста: 2 шт.
- печінка куряча: 500 г.
- вершки: 200 мл
- олія рослинна
- бульйон (з варіння пасти): 4-5 ст.л.
- сіль, перець паста (наприклад, спагетті)
Як приготувати Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою
Готуємо так:
– на одній пательні (розігріти та влити трішки олії) обсмажити з обох боків курячу печінку, порізану на невеликі шматки;- поставити кип”ятити воду для пасти;
– відварити пасту у підсоленій воді до готовності;
– поки вариться паста, почистити та нарізати кільцями (півкільцями) цибулю;
– на другій пательні з товстим дном обсмажити на олії цибулю до карамельно-коричневого кольору;
– влити вершки, до соусу додати обсмажену печінку, посолити та поперчити до смаку;
– туди ж додати відварену пасту (+ 4 ложки води з пасти);
– все перемішати, потримати на вогні хвилинку-другу і негайно подавати!
Смачного!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Фрикадельки з індички
- Омлет із сиром
- Лінивий рататуй
- Короп, запечений у духовці
- Паста карбонара