Інгредієнти для приготування: Печиво з яблуками
- борошно - 150 г,
- цукрова пудра - 50 г,
- вершкове масло - 100 г,
- яйце - 1 шт.,
- сметана - 1 ст. ложка.
- яблука - 3 шт.
- цукор - 2 ст. ложки,
- кориця - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Печиво з яблуками
- У борошно додайте вершкове масло, подрібніть ножем. Додайте цукрову пудру, яєчний жовток і сметану. Замісити тісто і поставте в холодильник на півгодини.
- Розкачайте тісто, виріжте з нього кола.
- Яблука очистіть, розріжте на 8 часточок. На кожен кружок тіста покладіть по часточці яблука і складіть навпіл.
- Верх коржика змастіть збитими в піну білками і посипте цукром з корицею.
- Викладіть печиво на деко і випікайте 15 хвилин при 180 °C.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат «Свято весни»
- Солодка випічка яблучні скони
- Домашній твердий сир
- «Сирно-огірковий дует»
- Фарширований хліб з грибною начинкою