Печиво з яблуками

Печиво з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печиво з яблуками

  • борошно - 150 г,
  • цукрова пудра - 50 г,
  • вершкове масло - 100 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • сметана - 1 ст. ложка.
  • яблука - 3 шт.
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • кориця - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Печиво з яблуками

 

  1. У борошно додайте вершкове масло, подрібніть ножем. Додайте цукрову пудру, яєчний жовток і сметану. Замісити тісто і поставте в холодильник на півгодини.
  2. Розкачайте тісто, виріжте з нього кола.
  3. Яблука очистіть, розріжте на 8 часточок. На кожен кружок тіста покладіть по часточці яблука і складіть навпіл.
  4. Верх коржика змастіть збитими в піну білками і посипте цукром з корицею.
  5. Викладіть печиво на деко і випікайте 15 хвилин при 180 °C.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал