Пиріг у банці
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Пиріг у банці
- пісочне тісто
- варення для начинки
- маленькі баночки
Як приготувати Пиріг у банці
Вам потрібно:
Маленькі баночки змастити маслом, викласти у них пісочне тісто на дно та бортики. Покласти начинку – наприклад, варення чи джем. Зверху заліпити пиріг кришечкою з тіста. В кришечці зробити отвір, щоб виходила пара. Спекти пироги у банці в духовці до готовності. Такі порційні пироги – чудовий подарунок для рідних та близьких. Адже ви можете зробити кожній людині пиріг саме з тою начинкою, яка йому найбільше до вподоби. Баночки можна прикрасити на свій смак – мереживом, мішковиною, ялинковими гілочками тощо.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Капустяна запіканка
- Варення із червоної смородини
- Картопляні зрази з печінкою
- Рецепт салату з морепродуктів «Острів скарбів»
- Трояндове варення