Пиріг з рибою і зеленню

Пиріг з рибою і зеленню

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг з рибою і зеленню

  • Для тіста:
  • борошно - 300-350 г,
  • вершкове масло - 180 г + для форми,
  • сметана - 10 ст. ложок,
  • розпушувач - 2 ч. ложки,
  • сіль - 1 ч. ложка.
  • Для начинки:
  • горбуша у власному соку (сайра або тунець) - 3 банки,
  • зелень - 1 пучок.
  • Для заливки:
  • яйця - 3 шт.,
  • сметана - 200 г,
  • борошно - 2 ст. ложки,
  • сіль - дрібка.

Як приготувати Пиріг з рибою і зеленню

  1. Масло змішайте зі сметаною і сіллю. Додайте розпушувач і борошно, замісіть не надто круте тісто.

  2. Горбушу розімніть і змішайте з дрібно посіченою зеленню.

  3. Форму змастіть вершковим маслом. Тісто розкатайте, викладіть у форму, сформуйте бортики. Викладіть начинку, розрівняйте.

  4. Яйця злегка збийте з дрібкою солі. Додайте сметану і борошно, перемішайте. Приготовану суміш вилийте поверх начинки.

  5. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пиріг з рибою і зеленню

  1. В моїй родині всі люблять пиріг із рибою. Тільки я готую трошки не так. Тісто готую однаково для верхнього та нижнього слоїв пирога. На нижню частину тіста викладую шар вареного рису, потім рибну консерву і зверху додаю сиру ріпчасту цибулю і все це накриваю другою частиною тіста. Цибуля дає приємний смак до пирога.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал