Пиріг з рибою і зеленню
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Пиріг з рибою і зеленню
- Для тіста:
- борошно - 300-350 г,
- вершкове масло - 180 г + для форми,
- сметана - 10 ст. ложок,
- розпушувач - 2 ч. ложки,
- сіль - 1 ч. ложка.
- Для начинки:
- горбуша у власному соку (сайра або тунець) - 3 банки,
- зелень - 1 пучок.
- Для заливки:
- яйця - 3 шт.,
- сметана - 200 г,
- борошно - 2 ст. ложки,
- сіль - дрібка.
Як приготувати Пиріг з рибою і зеленню
-
Масло змішайте зі сметаною і сіллю. Додайте розпушувач і борошно, замісіть не надто круте тісто.
-
Горбушу розімніть і змішайте з дрібно посіченою зеленню.
-
Форму змастіть вершковим маслом. Тісто розкатайте, викладіть у форму, сформуйте бортики. Викладіть начинку, розрівняйте.
-
Яйця злегка збийте з дрібкою солі. Додайте сметану і борошно, перемішайте. Приготовану суміш вилийте поверх начинки.
-
Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Пиріг з рибою і зеленню
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
В моїй родині всі люблять пиріг із рибою. Тільки я готую трошки не так. Тісто готую однаково для верхнього та нижнього слоїв пирога. На нижню частину тіста викладую шар вареного рису, потім рибну консерву і зверху додаю сиру ріпчасту цибулю і все це накриваю другою частиною тіста. Цибуля дає приємний смак до пирога.