Інгредієнти для приготування: Салат «Ранок у лісі»
- куряче філе - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- яйця - 4 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- гриби мариновані або печериці - 250 г,
- майонез для заправки,
- часник - 1 зубчик,
- олія для обсмажування,
- кріп, петрушка капуста червонокачанна для оздоблення.
Як приготувати Салат «Ранок у лісі»
- Куряче філе і яйця відварити. Залишити кілька грибочків для прикраси. Якщо для салату берети печериці, то їх необхідно обсмажити.
- Моркву пасерувати з цибулею і часником. Куряче філе дрібно нарізати. Білок відокремити від жовтка і натерти на дрібній тертці. Гриби нарізати.
- Салат викласти шарами: куряче філе; морква; гриби. Усі шари змастити майонезом. Зверху викласти терті білки.
- Прикрасити салат. З червонокачанної капусти вирізати дерево, листя якого зробити з петрушки. З яєчного жовтка зробити сонечко з промінчиками. Кріп викласти внизу у вигляді травички, а на неї покласти грибочки.
На фото син Катерини – Тимурчик.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рецепт салату з курячого філе та овочів
- Закуска «Полуничка»
- Закуска з креветками у волованах
- Бананові млинці з Нутеллою
- Салат з копченою куркою «Любить – не любить»