Салат «Ранок у лісі»

Салат «Ранок у лісі»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат «Ранок у лісі»

  • куряче філе - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • яйця - 4 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • гриби мариновані або печериці - 250 г,
  • майонез для заправки,
  • часник - 1 зубчик,
  • олія для обсмажування,
  • кріп, петрушка капуста червонокачанна для оздоблення.

Як приготувати Салат «Ранок у лісі»

  1. Куряче філе і яйця відварити. Залишити кілька грибочків для прикраси. Якщо для салату берети печериці, то їх необхідно обсмажити.
  2. Моркву пасерувати з цибулею і часником. Куряче філе дрібно нарізати. Білок відокремити від жовтка і натерти на дрібній тертці. Гриби нарізати.
  3. Салат викласти шарами: куряче філе; морква; гриби. Усі шари змастити майонезом. Зверху викласти терті білки.
  4. Прикрасити салат. З червонокачанної капусти вирізати дерево, листя якого зробити з петрушки. З яєчного жовтка зробити сонечко з промінчиками. Кріп викласти внизу у вигляді травички, а на неї покласти грибочки.

 На фото син Катерини – Тимурчик.

Автор рецепту: Катерина Жмурко
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал