Салат “Сицилія”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат “Сицилія”
- салямі: 200 г
- салат: 100 г
- сухарики: 50 г
- болгарський перець : 100 г.
- яйця: 2 шт.
- лимон: половинка
- оливкова олія: 2 ст. ложки
- сіль, перець, суміш італійських трав: за смаком
Як приготувати Салат “Сицилія”
Готуємо так:
Яйця зварити, порізати. Салямі очистити від шкірки, порізати смужками. Салат порвати. Поєднати з сухариками. Заправити олією, перемішати. Подавати в порційних тарілках з четвертинкою лимону – щоб кожен міг самостійно полити салат лимонним соком в бажаній кількості.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска з креветками у волованах
- Італійський великодній пиріг
- Італійський томатно-морквяний суп
- Капрезе
- Італійський пасхальний пиріг