Салат “Сицилія”

Салат “Сицилія”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Сицилія”

  • салямі: 200 г
  • салат: 100 г
  • сухарики: 50 г
  • болгарський перець : 100 г.
  • яйця: 2 шт.
  • лимон: половинка
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • сіль, перець, суміш італійських трав: за смаком

Як приготувати Салат “Сицилія”

Готуємо так:

Яйця зварити, порізати. Салямі очистити від шкірки, порізати смужками. Салат порвати. Поєднати з сухариками. Заправити олією, перемішати. Подавати в порційних тарілках з четвертинкою лимону – щоб кожен міг самостійно полити салат лимонним соком в бажаній кількості.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал