Салат з фенхелю з яблуками
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Салат з фенхелю з яблуками
- фенхель: 2 шт.
- яблука: 2 шт.
- салат айсберг: 1 пучок
- мигдаль: 2 ст. ложки
- Для заправки
- оливкова олія: 50 мл
- лимонний сік: 1 ст. ложка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Салат з фенхелю з яблуками
Готуємо так:
- Фенхель, яблука та листя салату помити і обсушити. Фенхель нарізати тонкими дольками. Листя салату порвати руками, а яблука почистити і нарізати середнього розміру шматочками. Мигдаль злегка підсмажити на сухій сковороді.
- Приготувати заправку: з’єднати оливкову олію з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком і збити до однорідного стану. Купити модульні картини Львів
- З’єднати фенхель, яблука та листя салату, перемішати, полити заправкою і посипати підсмаженим мигдалем.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат з фенхелю з яблуками
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже корисний салат ” Худнемо смачно!