Салат з фенхелю з яблуками

Салат з фенхелю з яблуками

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат з фенхелю з яблуками

  • фенхель: 2 шт.
  • яблука: 2 шт.
  • салат айсберг: 1 пучок
  • мигдаль: 2 ст. ложки
  • Для заправки
  • оливкова олія: 50 мл
  • лимонний сік: 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Салат з фенхелю з яблуками

Готуємо так:

  1. Фенхель, яблука та листя салату помити і обсушити. Фенхель нарізати тонкими дольками. Листя салату порвати руками, а яблука почистити і нарізати середнього розміру шматочками. Мигдаль злегка підсмажити на сухій сковороді.
  2. Приготувати заправку: з’єднати оливкову олію з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком і збити до однорідного стану. Купити модульні картини Львів
  3. З’єднати фенхель, яблука та листя салату, перемішати, полити заправкою і посипати підсмаженим мигдалем.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат з фенхелю з яблуками

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал