Салат з квасолі по-аргентинськи

Салат з квасолі по-аргентинськи

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат з квасолі по-аргентинськи

  • червона консервована квасоля: 2 банки
  • заморожена зелена стручкова квасоля: 300 г
  • оливкова олія: 0,5 склянки
  • часник: 4 зубці
  • стебла селери: 2 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • зелень петрушки: 1 пучок
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат з квасолі по-аргентинськи

Готуємо так:

  1. Відкинути консервовану квасолю на друшляк, дати рідині стекти.  Часник почистити, помити і подрібнити.
  2. У ступці розтерти часник, додаючи поступово сіль, лимонний сік та оливкову олію. Залити квасолю цим соусом, перемішати та дати постояти 25 хвилин.
  3. Закип’ятити в каструлі 2 літри води, додати трохи солі та всипати зелену стручкову квасолю. Варити її протягом кількох хвилин до готовності. Відкинути на друшляк і промити холодною водою. Запчасти JCB
  4. Селеру помити і  порізати тонкими шматочками. Зелень петрушки помити, посушити і порізати не надто дрібно.
  5. Викласти в миску обидва види квасолі, селеру, посолити і поперчити за смаком. Ретельно все перемішати та посипати зеленню петрушки перед подачею.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат з квасолі по-аргентинськи

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал