Салат з квасолі по-аргентинськи
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Салат з квасолі по-аргентинськи
- червона консервована квасоля: 2 банки
- заморожена зелена стручкова квасоля: 300 г
- оливкова олія: 0,5 склянки
- часник: 4 зубці
- стебла селери: 2 шт.
- лимонний сік: 2 ст. ложки
- зелень петрушки: 1 пучок
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Салат з квасолі по-аргентинськи
Готуємо так:
- Відкинути консервовану квасолю на друшляк, дати рідині стекти. Часник почистити, помити і подрібнити.
- У ступці розтерти часник, додаючи поступово сіль, лимонний сік та оливкову олію. Залити квасолю цим соусом, перемішати та дати постояти 25 хвилин.
- Закип’ятити в каструлі 2 літри води, додати трохи солі та всипати зелену стручкову квасолю. Варити її протягом кількох хвилин до готовності. Відкинути на друшляк і промити холодною водою. Запчасти JCB
- Селеру помити і порізати тонкими шматочками. Зелень петрушки помити, посушити і порізати не надто дрібно.
- Викласти в миску обидва види квасолі, селеру, посолити і поперчити за смаком. Ретельно все перемішати та посипати зеленню петрушки перед подачею.
Залишити відповідь
3 Відповіді до Салат з квасолі по-аргентинськи
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Актуально, адже піст не за горами. Обов’язково приготую!
Смачно, корисно!
даа!!