Інгредієнти для приготування: Шоколадний «террін»
- вершкове масло - 125 г,
- чорний шоколад - 300 г,
- бісквітне печиво - 200 г,
- міні маршмелоу - 100 г,
- мед - 3 ст. ложки,
- коньяк - 2 ст. ложки.
- Для глазурі:
- вершки - 50 г,
- чорний шоколад - 100 г.
Як приготувати Шоколадний «террін»
-
Шоколад і вершкове масло розтопіть на паровій бані, додайте мед, коньяк, перемішайте до однорідної маси.
-
Печиво поламайте на невеликі шматочки і перемішайте з маршмелоу. Додайте шоколадну масу, перемішайте.
-
Викладіть «тісто» у форму і розрівняйте. Помістіть в холодильник на 1,5-2 години.
-
Застиглий «террін» звільніть від форми. Женские босоножки Львов
-
Нагрійте вершки і розтопіть в них шоколад, остудіть.
-
Нанесіть на «террін» тонкий шар глазурі. Помістіть в холодильник і дайте застигнути.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Шоколадний «террін»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
очень аппетитно выглядит,надо приготовить:)