Шоколадний «террін»

Шоколадний «террін»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 7

Інгредієнти для приготування: Шоколадний «террін»

  • вершкове масло - 125 г,
  • чорний шоколад - 300 г,
  • бісквітне печиво - 200 г,
  • міні маршмелоу - 100 г,
  • мед - 3 ст. ложки,
  • коньяк - 2 ст. ложки.
  • Для глазурі:
  • вершки - 50 г,
  • чорний шоколад - 100 г.

Як приготувати Шоколадний «террін»

  1. Шоколад і вершкове масло розтопіть на паровій бані, додайте мед, коньяк, перемішайте до однорідної маси.

  2. Печиво поламайте на невеликі шматочки і перемішайте з маршмелоу. Додайте шоколадну масу, перемішайте.

  3. Викладіть «тісто» у форму і розрівняйте. Помістіть в холодильник на 1,5-2 години.

  4. Застиглий «террін» звільніть від форми. Женские босоножки Львов

  5. Нагрійте вершки і розтопіть в них шоколад, остудіть.

  6. Нанесіть на «террін» тонкий шар глазурі. Помістіть в холодильник і дайте застигнути.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шоколадний «террін»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал