Сьомга в картопляній паніровці

Сьомга в картопляній паніровці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Сьомга в картопляній паніровці

  • філе сьомги: 700 г.
  • картопля: 2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • борошно: 2 ст.л.
  • сіль, перець за смаком.

Як приготувати Сьомга в картопляній паніровці

Готуємо так:

Картоплю зварити, зробити пюре, посолити, додати яйце і борошно, перемішати. Рибу порізати на порційні шматки, замаринувати в солі і перці на 15 хв. Запанірувати рибу картопляним пюре та обсмажити до золотистої скоринки.

 

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал