Торт “Новорічна ялинка”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Торт “Новорічна ялинка”
- Для тіста
- борошно: 2 склянки
- цукор: 1склянка
- сметана: 100 г.
- яйця: 2 шт.
- порошок до печива: 1 пакетик
- дрібка солі
- Для крему
- сметана 25%: 200 г
- цукор: 1 стакан
- нежирний сир: 100 г
- Для оздоблення
- шоколад, морські камінці, кондитерська посипка
Як приготувати Торт “Новорічна ялинка”
Готуємо так:
- Цілі яйця збити з цукром та дрібкою солі. Додати сметану та борошно, змішане з порошком до печива.
- У силіконову форму у вигляді ялинки вилити половину тіста і пекти корж при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. Так само спекти другий корж.
- Ніжки “ялинок”, коли вони ще гарячі, змастити шоколадом так, щоб вони зафарбувалися у коричневий колір.
- Приготувати крем, збивши разом сир, сметану та цукор. Змастити кремом “ялинки” і прикрасити їх “іграшками” – різнокольоровими “морськими камінцями” та кондитерською присипкою.
* Яєчно-цукрова маса не повинна дуже пінитися, тому збивати її краще вінчиком, ніж міксером.
* Тісто має бути такої густини, як дуже густа сметана. Якщо тісто виходить надто густе, треба додати ще кілька ложок сметани.
* Якщо коржі охололи настільки, що шоколад не топиться і не забарвлює “ялинкові ніжки”, можна розтопити його на водяній бані і гарячим нанести на тісто.
* Крем можна приготувати однорідним (тоді сир попередньо треба кілька разів змолоти на м’ясорубці), або залишити сир з малесенькими грудочками, створюючи ефект “пухнастого снігу”.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Торт “Новорічна ялинка”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Очень классно!спасибо!!!!!!!!!!!!!