Яєчня в хлібі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Яєчня в хлібі
- тостовий хліб: 2 шматочки
- яйця: 2 шт.
- масло, сіль за смаком.
Як приготувати Яєчня в хлібі
Готуємо так:
З тостового хліба вирізати м’якуш. Намазати тости і м’якуш з двох боків маслом. Обсмажити на сковороді зо золотистої скоринки. Перевернути. В кожен тост розбити по 1 яйцю. Готувати 2-3 хв. За бажанням можна перевернути, щоб жовток загустів.
Можна покласти на тости сир чи ковбасу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гречана каша “Купецька”
- Смажений лосось в соєвому соусі
- М’ясні “клубочки”
- Короп, запечений у духовці
- Курячі грудки зі шпинатом