Яєчня в хлібі

Яєчня в хлібі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Яєчня в хлібі

  • тостовий хліб: 2 шматочки
  • яйця: 2 шт.
  • масло, сіль за смаком.

Як приготувати Яєчня в хлібі

Готуємо так:

З тостового хліба вирізати м’якуш. Намазати тости і м’якуш з двох боків маслом. Обсмажити на сковороді зо золотистої скоринки. Перевернути. В кожен тост розбити по 1 яйцю. Готувати 2-3 хв. За бажанням можна перевернути, щоб жовток загустів.

Можна покласти на тости сир чи ковбасу.

Автор рецепту: Ірина Бойко, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал