Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Інгредієнти для приготування: Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
- біла квасоля (велика) - 350 г,
- цибуля - 350 г,
- чорнослив - 200 г,
- томатний сік - 2 склянки,
- цукор - 3 ст. ложки,
- рослинна олія - 3-4 ст. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
-
Квасолю замочіть на ніч, потім відваріть в підсоленій воді майже до готовності.
-
Приготуйте соус. На сковороді розігрійте олію, всипте порізану кубиками цибулю і відразу ж додайте цукор, смажте, постійно помішуючи, поки цибуля не почне карамелізуватися. Тушкуйте цибулю на слабкому вогні до м’якості.
-
Додайте запарений окропом і порізаний шматочками чорнослив, тушкуйте 2-3 хвилини.
-
У соус всипте квасолю, влийте томатний сік, посоліть, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин до повної готовності квасолі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Картопляна запіканка з грибами, броколі і беконом
- Кабачки з сиром
- Запіканка з зелені
- Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі
- Брюссельська капуста з фундуком