Інгредієнти для приготування: Закуска з буряка і оселедця
- філе оселедця - 120 г,
- буряк (варений) - 100 г,
- яблуко (зелене) - 0,5 шт.,
- мариновані огірки - 2-3 шт.,
- цибуля порей (біла частина) - 30 г,
- зелень кропу і петрушки (подрібнена) - 2 ст. ложки,
- сметана (жирна) - 200 г,
- натуральний йогурт - 100 г,
- желатин - 10 г,
- консервована кукурудза для прикраси,
- вода (холодна) - 0,5 склянки.
Як приготувати Закуска з буряка і оселедця
- Огірки і цибулю дрібно поріжте. Також подрібніть оселедець, яблуко і буряк. Додайте зелень, перемішайте.
- Желатин залийте водою, дайте набрякнути. Підігрійте до повного розчинення (до кипіння не доводіть). Остудіть. Сметану змішайте з йогуртом і додайте желатин, розмішайте. Сметанну суміш додайте до нарізаних інгредієнтів, перемішайте.
- Розкладіть по формах. Поставте в холодильник на ніч. Потім переверніть на блюдо і прикрасьте зеленню і кукурудзою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Апельсиново-кавовий лікер
- «Тірамісу» з куркою
- Рибні «каштани»
- Банани в шоколаді на паличці
- Салат «Подарунок до 8 березня»