Буряк з горіхами та чорносливом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Буряк з горіхами та чорносливом
- буряк варений: 1 шт.
- чорнослив: 50 г.
- волоські горіхи: 50 г.
- часник: 1 зубчик
- сіль, перець: за смаком
- оцет бальзамічний: 1 ч. ложка
- апельсиновий сік: 3 ст. ложки
Як приготувати Буряк з горіхами та чорносливом
Готуємо так:
Буряк зварити, почистити, натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковорідці. Чорнослив нарізати соломкою, часник пропустити через прес. Усе поєднати, перемішати, посолити, поперчити. Заправити оцтом та апельсиновим соком.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гречка з квасолею
- Рецепт домашнього квасу
- Салат з червоної капусти та цитрусів
- Салат з буряків з пікантною заправкою
- Закуска зі цвітної капусти на помідорах