Буряк з горіхами та чорносливом

Буряк з горіхами та чорносливом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Буряк з горіхами та чорносливом

  • буряк варений: 1 шт.
  • чорнослив: 50 г.
  • волоські горіхи: 50 г.
  • часник: 1 зубчик
  • сіль, перець: за смаком
  • оцет бальзамічний: 1 ч. ложка
  • апельсиновий сік: 3 ст. ложки

Як приготувати Буряк з горіхами та чорносливом

Готуємо так:

Буряк зварити, почистити, натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковорідці. Чорнослив нарізати соломкою, часник пропустити через прес. Усе поєднати, перемішати, посолити, поперчити. Заправити оцтом та апельсиновим соком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал