Інгредієнти для приготування: Чорничне морозиво
- чорниця: 300 г.
- цукор: 75 г.
- сметана 20-30% жирності: 250 г.
- жирні вершки: 50 г.
Як приготувати Чорничне морозиво
Готуємо так:
- Усі інгредієнти покласти в чашу блендера, змолоти в пюре. Перекласти в каструлю чи миску, поставити в холодильник на дві години.
- Дістати масу та перемішати блендером. Через годину повторити знову. Це потрібно, щоб морозиво замерзало рівномірно.
- Потримати в холодильнику ще годину. Розкласти в креманки. За бажанням можна подавати зі збитими вершками чи сметаною.
° Кількість цукру регулюйте за своїм бажанням. Якщо хочете солодше морозиво, кладіть більше. Якщо вам до вподоби кисле, покладіть менше цукру.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Cалат з квашеною капустою і грибами
-
Банани в шоколаді на паличці
-
Кролик з овочами в сметані
-
Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
-
Овочевий салат з броколі