Чорничне морозиво

Чорничне морозиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Чорничне морозиво

  • чорниця: 300 г.
  • цукор: 75 г.
  • сметана 20-30% жирності: 250 г.
  • жирні вершки: 50 г.

Як приготувати Чорничне морозиво

Готуємо так:

  1. Усі інгредієнти покласти в чашу блендера, змолоти в пюре. Перекласти в каструлю чи миску, поставити в холодильник на дві години.
  2. Дістати масу та перемішати блендером. Через годину повторити знову. Це потрібно, щоб морозиво замерзало рівномірно.
  3. Потримати в холодильнику ще годину. Розкласти в креманки. За бажанням можна подавати зі збитими вершками чи сметаною.

 

° Кількість цукру регулюйте за своїм бажанням. Якщо хочете солодше морозиво, кладіть більше. Якщо вам до вподоби кисле, покладіть менше цукру.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал