Деруни з грибним соусом

Деруни з грибним соусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Деруни з грибним соусом

  • картопля: 6 шт.
  • борошно: 1,5 ст. ложка
  • яйце: 1 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • філе куряче: 400 г
  • лісові гриби: 120 г.
  • рослинна олія за смаком
  • сметана: 50 г.
  • бульйон: 1 склянка
  • сіль, спеції за смаком

Як приготувати Деруни з грибним соусом

Готуємо так:

  1. Почистити картоплю, натерти на дрібній тертці, посолити. Одну цибулю очистити і дрібно нашаткувати, додати до картоплі.  Вбити в масу яйце і всипати борошно. Все це ретельно перемішати.
  2. Сковорідку з олією розігріти, ложкою викладати тісто на сковороду та смажити з двох боків до золотистого кольору.
  3.  Філе порізати на невеликі шматочки, цибулю порізати. Все разом обсмажити в глибокій сковороді.
  4. У підсоленій воді відварити лісові гриби. Коли гриби будуть готові, додати їх в підсмажене філе з цибулею. Залити це все курячим бульйоном, додати спеції і протушкувати протягом 5 хв. Залити сметаною, тушкувати ще 10 хв.
  5. Подавати деруни, поливши соусом з грибів та курячого філе. За бажанням можна посипати зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал