Домашній твердий сир

Домашній твердий сир

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Домашній твердий сир

Як приготувати Домашній твердий сир

  1. Сир покладіть в каструлю, залийте молоком і поставте на слабкий вогонь. Варіть до такої консистенції, поки сир почне в’язатися за ложку.

  2. Відкиньте сир на друшляк і ретельно відіжміть.

  3. Додайте яйце, соду, сіль, вершкове масло. Поставте на слабкий вогонь і варіть, поки маса не стане схожою на розплавлений твердий сир (чим довше будете варити, тим твердішим вийде сир), приблизно 5-10 хвилин.

  4. У застелену плівкою форму вилийте сир і охолодіть.

     Сироватку не виливайте, на її основі можна спекти дуже смачні млинці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Відповіді до Домашній твердий сир

  1. Рецепт – супер. Сир получився ще кращий , а ніж в магазині.Дякую за рецепт ))))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал