
Холодний огірковий суп
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Холодний огірковий суп
- огірок (великий) - 1 шт. + для прикраси,
- яблуко - 1 шт.,
- яйця (варені) - 2 шт.,
- натуральний йогурт (або кефір) - 450 мл,
- сметана - 150 г,
- оцет - 1,5 ст. ложки,
- зелень кропу - 1 пучок,
- часник - 1 зубець.
Як приготувати Холодний огірковий суп
-
Огірок потріть на дрібній тертці. Яйця поріжте невеликими кубиками. З яблука зніміть шкірку, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками. Подрібніть кріп.
-
Змішайте всі інгредієнти, дайте супу настоятися в холодильнику 3 години.
-
Розлийте суп по тарілках і прикрасьте кружечками огірка і гілочкою кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Салат з буряком та домашнім сиром
-
Салат з сиром та виноградом «Французький»
-
Капустяна запіканка
-
Запіканка з броколі і цвітної капусти