Холодний огірковий суп

Холодний огірковий суп

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Холодний огірковий суп

  • огірок (великий) - 1 шт. + для прикраси,
  • яблуко - 1 шт.,
  • яйця (варені) - 2 шт.,
  • натуральний йогурт (або кефір) - 450 мл,
  • сметана - 150 г,
  • оцет - 1,5 ст. ложки,
  • зелень кропу - 1 пучок,
  • часник - 1 зубець.

Як приготувати Холодний огірковий суп

  1. Огірок потріть на дрібній тертці. Яйця поріжте невеликими кубиками. З яблука зніміть шкірку, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками. Подрібніть кріп.

  2. Змішайте всі інгредієнти, дайте супу настоятися в холодильнику 3 години.

  3. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте кружечками огірка і гілочкою кропу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал