Гороховий суп

Гороховий суп

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 240 min

Інгредієнти для приготування: Гороховий суп

  • яловичина - 600 г,
  • горох - 1 склянка,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • спеції, цибуля зелена, сіль і перець - за смаком.
  • Для грінок:
  • хліб з висівками - 2-3 великих скибки,
  • олія рослинна - 1 ч. ложка,
  • пряні трави - за смаком.

Як приготувати Гороховий суп

1. Горох перебрати, промити і залити 1 літром води. Залишити відмокати години на 4. Воду злити.

2. М’ясо з цукровою кісточкою залити 2 – 2,5 літрами води і варити при середньому кипінні приблизно 1,5 години. Обов’язково в процесі варіння прибирати з поверхні бульйону піну. Можна готувати суп на готовому курячому або яловичому бульйоні.

2. Моркву почистити, натерти на тертці. Нашаткувати білу і зелену цибулю.

3. Хліб нарізати невеликими кубиками. Викласти на деко, покрите папером для запікання, трохи скропити олією, посипати прянощами (сухими або свіжими) і поставити в духовку, розігріту до 180-200 градусів хвилин на 10, потім вимкнути і залишити ще трохи підсушитися.

4. З готового бульйону вийняти м’ясо, відокремити його від кісток, кістки викинути, філе нарізати на порційні шматки, повернути їх назад в бульйон. Або додати в суп у самому кінці приготування. У киплячий бульйон викласти горох. Варити хвилин 10. Потім додати цибулю і моркву, варити хвилин 15-20. Додати спеції за необхідності.

5. Подавати гороховий суп з грінками і зеленою цибулею.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал