Інгредієнти для приготування: Гуцульський салат “Шухи”
- буряк: 500 г.
- гриби білі сушені : 200 г.
- цибуля ріпчаста: 1 шт.
- часник: 4 зуб.
- кунжутна олія ТМ "ECO OLIO", оливкова олія, лимонний сік, сіль, перець за смаком
Як приготувати Гуцульський салат “Шухи”
Готуємо так:
- Гриби замочити до набухання. Відварити. Нарізати соломкою. Буряк зварити, почистити, натерти на крупній тертці.
- Цибулю порізати та посмажити. Часник добре розтерти у ступі.
- Змішати тертий буряк, гриби, цибулю, часник. Посолити, поперчити, заправити оливковою та кунжутною олією, скропити лимонним соком.
Господиням на замітку
Для пікантності додайте у буряк трошки цукру
Залишити відповідь
Одна відповідь до Гуцульський салат “Шухи”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
смачно!