camcumgirls
Гуцульський салат “Шухи”

Гуцульський салат “Шухи”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Гуцульський салат “Шухи”

  • буряк: 500 г.
  • гриби білі сушені : 200 г.
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • часник: 4 зуб.
  • кунжутна олія ТМ "ECO OLIO", оливкова олія, лимонний сік, сіль, перець за смаком

Як приготувати Гуцульський салат “Шухи”

Готуємо так:

  1. Гриби замочити до набухання. Відварити. Нарізати соломкою. Буряк зварити, почистити, натерти на крупній тертці.кунжутна олія
  2. Цибулю порізати та посмажити. Часник добре розтерти у ступі.
  3. Змішати тертий буряк, гриби, цибулю, часник. Посолити, поперчити, заправити оливковою та кунжутною олією,   скропити лимонним соком.

 

Господиням на замітку

Для пікантності додайте у буряк трошки цукру

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гуцульський салат “Шухи”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал