Какао з медом, мигдалем  і вершками

Какао з медом, мигдалем і вершками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Какао з медом, мигдалем і вершками

  • какао-порошок розчинний : 5 ч. ложок
  • молоко: 1 склянка
  • окріп: 4 ст. ложки
  • мед: 2 ч. ложки
  • вершки та мигдаль: за смаком

Як приготувати Какао з медом, мигдалем і вершками

Готуємо так:

  1. Мигдаль злегка підсмажити на сухій сковороді і подрібнити.
  2. Залити 4 ч. ложки какао-порошку окропом, додати мед і розмішати до повного розчинення. Розтерти масу, розділити на дві чашки і ще трішки розтерти, щоб утворилася піна.
  3. Вершки збити в міцну піну.
  4. Молоко підігріти і тоненькою цівкою влити в чашки, намагаючись, щоб піна не осіла.
  5. Посипати какао подрібненим мигдалем, витиснути через кондитерський мішечок збиті вершки і посипати їх зверху какао-порошком.

* Якщо вершки не надто солодкі, збиваючи їх, можна додати ложечку цукру. Також можна використати готові вершки у балончиках. Купити циркуляційні насоси Львів.

* Замість какао за бажанням напій можна посипати зверху тертим шоколадом, а мигдаль замінити фкндуком чи тертими грецькими горіхами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал