camcumgirls
Картопля з м’ясом на шпажках

Картопля з м’ясом на шпажках

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Картопля з м’ясом на шпажках

  • баранина - 400 г,
  • картопля - 4 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Картопля з м’ясом на шпажках

  1. Баранину помийте, наріжте шматочками і прокрутіть в м’ясорубці з цибулею і часником. Додайте сіль і перець, перемішайте. З фаршу сформуйте невеликі шайби.
  2. Картоплю помийте, почистіть і наріжте не надто тонкими кружечками. На шпажки насадіть картопля і шайби з фаршу.
  3. Покладіть в вогнетривку форму з бортиками, налийте трохи води і накрийте фольгою. Поставте в розігріту до 200 °С духовку на 1 годину. За 15 хвилин до готовності зніміть фольгу. Подавайте зі свіжими овочами.

 Цікавий варіант приготування картоплі з м’ясним фаршем. Виходить два в одному: м’ясна страва + гарнір.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал