Кекс з кабачком та шоколадом

Кекс з кабачком та шоколадом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Кекс з кабачком та шоколадом

  • кабачок: 1 шт.
  • борошно: 125 г.
  • какао: 3 ст. ложки
  • сода: 1 ч. ложка
  • сіль: 1/4 ч. ложка
  • цукор: 125 г
  • яйця: 2 шт.
  • рослинна олія: 100 г
  • подрібнений темний шоколад

Як приготувати Кекс з кабачком та шоколадом

Готуємо так:

  1. Кабачок почистити і натерти на крупній тертці (має вийти 1,5 склянки тертого кабачку. Якщо вийшло мало, додати ще).
  2. Змішати борошно, какао, цукор, соду, сіль. Яйця перемішати з маслом. У суху суміш додати яйця з маслом, вмішати кабачок та подрібнений шоколад (або натертий на тертці).
  3. Перемішати тісто, викласти у змащену жиром форму та поставити в розігріту до 180 °С духовку на 45 хв. Готовий кекс буде вологим в середині – за рахунок кабачку.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал