
Кекс з кабачком та шоколадом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Кекс з кабачком та шоколадом
- кабачок: 1 шт.
- борошно: 125 г.
- какао: 3 ст. ложки
- сода: 1 ч. ложка
- сіль: 1/4 ч. ложка
- цукор: 125 г
- яйця: 2 шт.
- рослинна олія: 100 г
- подрібнений темний шоколад
Як приготувати Кекс з кабачком та шоколадом
Готуємо так:
- Кабачок почистити і натерти на крупній тертці (має вийти 1,5 склянки тертого кабачку. Якщо вийшло мало, додати ще).
- Змішати борошно, какао, цукор, соду, сіль. Яйця перемішати з маслом. У суху суміш додати яйця з маслом, вмішати кабачок та подрібнений шоколад (або натертий на тертці).
- Перемішати тісто, викласти у змащену жиром форму та поставити в розігріту до 180 °С духовку на 45 хв. Готовий кекс буде вологим в середині – за рахунок кабачку.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
-
Солянка з грибами
-
Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
-
Салат з макаронів з язиком
-
Варення з груші з маком