camcumgirls
Компот з ревеню та полуниці

Компот з ревеню та полуниці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Компот з ревеню та полуниці

  • ревінь: 8-10 стебел
  • полуниці: 300 г
  • сік 1 апельсина
  • цукор: 3-4 ст. ложки
  • корінь імбиру: 2 см.
  • кориця: 1 паличка

Як приготувати Компот з ревеню та полуниці

Готуємо так:

2,5 л води скипятити ти з цукром. Додати сік апельсина і дати покипіти кілька хвилин. Ревінь почистити та порізати невеликими шматочками, полуниці розрізати навпіл. Покласти у киплячу воду ревінь та полуниці, варити близько 20 хв. Зняти з вогню, покласти корицю та імбир. Накрити кришкою та залишити настоюватися на 2 години, а краще настоювати ніч у холодильнику.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал