Медовий егног

Медовий егног

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Медовий егног

  • молоко: 1 склянка
  • яйце: 1 шт.
  • мед: 2 ч. ложки
  • цукор, мелений мускатний горіх за смаком

Як приготувати Медовий егног

Егног – традиційний різдвяний англійський напій. Як правило, готується з додаванням алкоголю, наприклад, рому, але може бути і безалкогольним.

Готуємо так:

  1. Налити молоко в каструльку та поставити на середній вогонь нагріватися, але не доводити до кипіння. Додати трохи мускатного горіха за смаком.
  2. Відділити білок від жовтка. Жовток розтерти з медом. Білок збити. Акуратно змішати білок з жовтком.
  3. Молоко зняти з вогню та влити в яєчну суміш. Ретельно перемішати та розлити в склянки, присипати зверху мускатним горіхом. Подавати теплим.

*Пам’ятайте, що егног ні в якому випадку  не повинен закипати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал