Медовий егног
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
1
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Медовий егног
- молоко: 1 склянка
- яйце: 1 шт.
- мед: 2 ч. ложки
- цукор, мелений мускатний горіх за смаком
Як приготувати Медовий егног
Егног – традиційний різдвяний англійський напій. Як правило, готується з додаванням алкоголю, наприклад, рому, але може бути і безалкогольним.
Готуємо так:
- Налити молоко в каструльку та поставити на середній вогонь нагріватися, але не доводити до кипіння. Додати трохи мускатного горіха за смаком.
- Відділити білок від жовтка. Жовток розтерти з медом. Білок збити. Акуратно змішати білок з жовтком.
- Молоко зняти з вогню та влити в яєчну суміш. Ретельно перемішати та розлити в склянки, присипати зверху мускатним горіхом. Подавати теплим.
*Пам’ятайте, що егног ні в якому випадку не повинен закипати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гаряча закуска в беконі
- Глазурований язик
- М’ясні кульки
- Салат з курячим філе, апельсином і ківі
- М’ясні гнізда з яйцем і сиром