Новорічний салат «Адвент»

Новорічний салат «Адвент»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат «Адвент»

  • картопля (відварна) - 3-4 шт.,
  • морква (відварна) - 2 шт.,
  • яйця (відварні) - 2-3 шт.,
  • броколі - 400-500 г,
  • сир - 100 г.
  • Для соусу:
  • шинка (або варене м'ясо) - 200-250 г,
  • мариновані огірки - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • майонез - 150-200 г.
  • Для оздоблення:
  • зелень кропу і петрушки, червоний болгарський перець, гранатові зерна.

Як приготувати Новорічний салат «Адвент»

  1. Броколі розділіть на суцвіття і відваріть 5 хвилин до м’якості. Картоплю і моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Яйця дрібно поріжте, трохи білка залиште для оздоблення.
  2. Шинку (або м’ясо) поріжте соломкою, огірки і цибулю – подрібніть. Заправте майонезом, додайте сіль і перець.
  3. Викладіть салат на тарілку шарами (залиште отвір для свічок, скориставшись чарками), змащуючи соусом всі шари, крім останнього. 1-ий шар – картопля, 2-ий – морква, 3-ій – яйця , 4-ий – броколі.
  4. Викладіть зелень у вигляді ялинових гілочок. Сир наріжте тонкими пластинками (4 шт.) і скрутіть в трубочки. Кожну пластинку злегка змастіть майонезом і присипте зверху тертим на дрібній терці білком. Полум’я свічки зробіть зі шматочків болгарського перцю. Гранатовими зернами викладіть ялинкові буси.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Новорічний салат «Адвент»

  1. Дуже смачний рецепт. Інгредієнти прості и доступні. А от про такий соус раніше не чула. Візьму собі на замітку. Обов’язково зроблю цей салат на Новий Рік. Автор детально описала, як прикрасити цей салат, думаю і в мене так вийде. Мені подобається готувати на свято щось новеньке, завжди шукаю нові рецепти.

  2. Салат справді святковий, особливо оформлення просто чудове, я готувала такий салат, хочу сказати з приводу сиру, краще брати якийсь вершковий, але не солоний, а то смак буде не надто приємний. А ось маринованих огірочків я поклала більше 2 штук, так як я спробувала, і їх у моєму салаті виявилося не досить, не був чутий їхній смак, але такий салат обов’язково подам на Новий рік.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал