Перлова каша з грибами

Перлова каша з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Перлова каша з грибами

  • перлова крупа : 1 склянка
  • гриби: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • пісне масло: 1 ч. ложка
  • сіль за смаком

Як приготувати Перлова каша з грибами

 

Готуємо так:

  1. Перлову крупу промити, залити 1 літром води і залишити на ніч. На наступний день пересипати в горщик, залити водою з розрахунку 1,5 склянки води на склянку крупи після замочування (вона розбухне після замочування) . Закрити кришкою і поставити в нагріту до 180 °С духовку на 40-50 хв.
  2.  Цибулю порізати дрібними кубиками, гриби – скибочками. Цибулю обсмажити на маслі до золотистого кольору, додати гриби і смажити до готовності. Посолити піджарку, покласти до готової каші, перемішати.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал