camcumgirls
Пісний рис, тушкований з овочами

Пісний рис, тушкований з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Пісний рис, тушкований з овочами

  • рис (круглий) - 100 г,
  • білокачанна капуста - 500 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1-2 шт.,
  • томатний сік - 100 мл,
  • оливкова олія - 100 мл,
  • зелена цибуля і зелень петрушки за смаком,
  • сіль, чорний перець горошком, перець чилі і коріандр за смаком.

Як приготувати Пісний рис, тушкований з овочами

  1. Капусту нашаткуйте. Цибулю наріжте великими кубиками, моркву – кружальцями.
  2. На оливковій олії обсмажте до прозорості цибулю, потім моркву. Додайте подрібнену зелену цибулю і капусту, смажте на максимальному вогні, постійно помішуючи.
  3. Коли капуста трохи підсмажиться, додайте томатний сік і спеції, перемішайте і зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте рис і воду. Води має бути вдвічі більше ніж рису. Закрийте кришкою і тушкуйте до готовності рису.
  4. Готову страву посипте зеленню і перцем чилі.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал