
Пісний рис, тушкований з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Пісний рис, тушкований з овочами
- рис (круглий) - 100 г,
- білокачанна капуста - 500 г,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1-2 шт.,
- томатний сік - 100 мл,
- оливкова олія - 100 мл,
- зелена цибуля і зелень петрушки за смаком,
- сіль, чорний перець горошком, перець чилі і коріандр за смаком.
Як приготувати Пісний рис, тушкований з овочами
- Капусту нашаткуйте. Цибулю наріжте великими кубиками, моркву – кружальцями.
- На оливковій олії обсмажте до прозорості цибулю, потім моркву. Додайте подрібнену зелену цибулю і капусту, смажте на максимальному вогні, постійно помішуючи.
- Коли капуста трохи підсмажиться, додайте томатний сік і спеції, перемішайте і зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте рис і воду. Води має бути вдвічі більше ніж рису. Закрийте кришкою і тушкуйте до готовності рису.
- Готову страву посипте зеленню і перцем чилі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска фаршировані шампіньйони
-
Гарбуз, тушкований у томатному соусі
-
Картопляне пюре з ікрою «Святкове»
-
Спагеті з томатним соусом та базиліком
-
Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»