Роли по-українські

Роли по-українські

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Роли по-українські

  • картопля варена -3 шт.
  • морква варена -1 шт.
  • буряк варений - 1 шт.
  • філе оселедця -1 шт.
  • яйце -1 шт.
  • сіль, перець, майонез, цибуля -за смком.

Як приготувати Роли по-українські

Готуємо так:

З картоплі зробити пюре, відварені овочі нарізати тонкими брусочками.   На бамбуковий килимок розкласти харчову плівку, на неї викласти рівномірним шаром пюре, зверху овочі і порізане яйце, зверху видавити тонкою смужкою майонез, покласти смужку оселедця.   Загорнути за допомогою килимка як суші, нарізати на порційні шматки, зверху викласти шматочки оселедця і колечко цибулі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал