Роли по-українські
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Роли по-українські
- картопля варена -3 шт.
- морква варена -1 шт.
- буряк варений - 1 шт.
- філе оселедця -1 шт.
- яйце -1 шт.
- сіль, перець, майонез, цибуля -за смком.
Як приготувати Роли по-українські
Готуємо так:
З картоплі зробити пюре, відварені овочі нарізати тонкими брусочками. На бамбуковий килимок розкласти харчову плівку, на неї викласти рівномірним шаром пюре, зверху овочі і порізане яйце, зверху видавити тонкою смужкою майонез, покласти смужку оселедця. Загорнути за допомогою килимка як суші, нарізати на порційні шматки, зверху викласти шматочки оселедця і колечко цибулі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закуска курячі шашлички з ягодами і сиром
- Картопляні зрази з печінкою
- Маринована червона цибуля
- Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»
- Запечена свинина з гірчичною скоринкою