Салат “Банзай”

Салат “Банзай”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Банзай”

  • солодкий червоний перець: 1 шт.
  • шинка: 200 г
  • огірки солені чи мариновані: 3 шт.
  • твердий сир: 200 г
  • цибуля кримська: 1 шт.
  • листя крес-салату: для оздоблення
  • майонез: за смаком
  • сіль та чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат “Банзай”

Готуємо так:

  1. Солодкий червоний перець, огірки, сир та шинку порізати тонкими скибочками. Червону кримську цибулю порізати на півкільцями. Все перемішати, посолити, поперчити.
  2. Салат викласти в прозорі порційні креманки, полити тонкою цівкою майонезу, прикрасити зеленню. Перемішувати салат за столом.

 

Автор рецепту: Зайцев Сергій, м. Артемівськ, Донецька область
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал