Салат «Легкий і хрусткий»

Салат «Легкий і хрусткий»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Легкий і хрусткий»

  • корейська морква - 200 г,
  • огірок - 1 шт.,
  • яйця - 3 шт.,
  • відварне м'ясо (або шинка) - 200 г,
  • майонез - 200 г.

Як приготувати Салат «Легкий і хрусткий»

  1. Яйця відваріть, натріть на дрібній тертці і змішайте з невеликою кількістю майонезу. Його потрібно додати стільки, щоб вийшла густа кашка.

  2. Огірок поріжте тонкою соломкою.

  3. Відварене м’ясо або шинку поріжте брусочками.

  4. Всі інгредієнти викладіть в салатник шарами, змащуючи майонезом: корейська морква, огірок, м’ясо, яйця, змішані з майонезом. Верх салату прикрасьте корейської морквою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал