camcumgirls
Салат “Трояндовий блюз”

Салат “Трояндовий блюз”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Цей салатик стане окрасою вашого святкового столу!

Інгредієнти для приготування: Салат “Трояндовий блюз”

  • яйця (варені) -5 шт.
  • курячий окорок (варений) -2 шт.
  • консервовані печериці -700 г
  • морква -1 шт.
  • цибуля -1 шт.
  • помідори черрі -500 г
  • зелень, майонез і сіль за смаком
  • олія для смаження
  • чорна редька для прикраси

Як приготувати Салат “Трояндовий блюз”

  1. Цибулю подрібніть, моркву потріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на олії. Куряче м’ясо, яйця та печериці наріжте невеликими кубиками.
  2. До курки додайте обсмажені цибулю з морквою, яйця, шампіньйони. Посоліть, поперчіть і заправте салат майонезом.
  3. Викладіть салат на тарілку, надавши йому форму серця.
  4. З помідора гострим ножем зніміть шкірку по спіралі. Потім так само по спіралі скрутіть її назад, вийде трояндочка. Зробіть таким способом потрібну кількість трояндочок, щоб покрити ними весь салат.
  5. Прикрасьте салат зеленню і трояндочками з помідорів.
  6. Редьку очистіть, наріжте тонкими пластинками і виріжте квіточки, серединку зробіть з насіння болгарського перцю. Квіточками прикрасьте боки салату.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал