Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю

Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю

  • баклажани - 3 шт.,
  • морква - 3 шт.,
  • болгарський перець (різного кольору) - 2 шт.,
  • рослинна олія - 0,5 склянки,
  • оцет (5 %) - 1 склянка,
  • часник - 2-3 зубці,
  • зелень кропу - за смаком,
  • цукор - 0,5 склянки,
  • сіль - 2 ст. ложки,
  • чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю

  1. Баклажани і перець поріжте кубиками зі стороною 1,5-2 см, моркву – кільцями товщиною 2-3 мм.

  2. У глибокій каструлі нагрійте 2 л води до кипіння, додайте олію, оцет, сіль і цукор. По черзі відваріть овочі. Морква – 15 хвилин з моменту закипання, баклажани і перець – 3 хвилини. Остудіть овочі.

  3. Додайте чорний перець, подрібнений кріп і часник. Якщо потрібно – досоліть.

  4. Настоюйте пару годин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал