Інгредієнти для приготування: Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю
- баклажани - 3 шт.,
- морква - 3 шт.,
- болгарський перець (різного кольору) - 2 шт.,
- рослинна олія - 0,5 склянки,
- оцет (5 %) - 1 склянка,
- часник - 2-3 зубці,
- зелень кропу - за смаком,
- цукор - 0,5 склянки,
- сіль - 2 ст. ложки,
- чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю
-
Баклажани і перець поріжте кубиками зі стороною 1,5-2 см, моркву – кільцями товщиною 2-3 мм.
-
У глибокій каструлі нагрійте 2 л води до кипіння, додайте олію, оцет, сіль і цукор. По черзі відваріть овочі. Морква – 15 хвилин з моменту закипання, баклажани і перець – 3 хвилини. Остудіть овочі.
-
Додайте чорний перець, подрібнений кріп і часник. Якщо потрібно – досоліть.
-
Настоюйте пару годин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат з баклажанів, моркви і болгарського перцю
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
дуже смачно