Сорбе з дині

Сорбе з дині

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Сорбе з дині

  • диня - 1 шт.,
  • цукор - 100 г,
  • сік половини лайма (або лимона).

Як приготувати Сорбе з дині

  1. Диню помийте, розріжте навпіл, очистіть від м’якоті і кісточок, поріжте на часточки, зніміть шкірку і поріжте на кубики.
  2. Диню, цукор і сік лайма збийте блендером до стану пюре.
  3. Перелийте готову суміш у контейнер і поставте в морозильну камеру на годину-дві.
  4. Ще раз збийте сорбе. Перекладіть знову в контейнер і поставте в морозильну камеру на ніч.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал