
Суп з лосося
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Суп з лосося
- вода: 500 мл
- лосось (філе): 200 г.
- вершки: 100 мл
- цибуля: 3 шт.
- перець болгарський зелений: 1/2 шт.
- часник: 3 зубці
- олія оливкова: 2 ст. ложки
- мелений шафран, прованські трави, зелень, сіль і перець за смаком
Як приготувати Суп з лосося
Готуємо так:
- Цибулю порізати півкільцями, часник подрібнити. У каструлі розігріти олію, викласти цибулю і часник і, періодично помішуючи, довести до м’якості цибулі на маленькому вогні.
- Рибу порізати маленькими скибочками, викласти у каструлю. Болгарський перець порізати маленькими кубиками і теж викласти у каструлю. Все перемішати і тушкувати кілька хвилин.
- Воду закип’ятити, додати до неї шафран і влити цю воду в каструлю з цибулею та рибою. Довести до кипіння, посолити, поперчити, додати вершки, знову довести до кипіння і відразу ж виключити. Додати у суп прованські трави і подрібнену зелень.
- Хочете витрачати на готування менше часу? Тоді навчіться правильно прискорювати процес. Так, будь-які супи, як, наприклад, оцей, можна готувати не так, як зазвичай це робиться. Спочатку для приготування супу використовується мінімальна кількість води чи бульйону, а решту рідини, завчасно доведеної до кипіння, додається наприкінці готування. У результаті овочі не переварюються у воді, зберігаючи більше корисних речовин, а процес готування суттєво прискорюється.
- Прованські трави чи коріння від тривалої теплової обробки втрачають свій аромат і смак, тому їх слід додавати у страви тільки наприкінці готування.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гавайські тости. Кулінарний рецепт
-
В’ялена куряча грудка
-
Морква “Медова”
-
Міні-піци з рікотою
-
Новогодний рецепт салата 2014 «Подкова на счастье»