camcumgirls
Суп з лосося

Суп з лосося

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Суп з лосося

  • вода: 500 мл
  • лосось (філе): 200 г.
  • вершки: 100 мл
  • цибуля: 3 шт.
  • перець болгарський зелений: 1/2 шт.
  • часник: 3 зубці
  • олія оливкова: 2 ст. ложки
  • мелений шафран, прованські трави, зелень, сіль і перець за смаком

Як приготувати Суп з лосося

Готуємо так:

  1. Цибулю порізати півкільцями, часник подрібнити. У каструлі розігріти олію, викласти цибулю і часник і, періодично помішуючи, довести до м’якості цибулі на маленькому вогні.
  2. Рибу порізати маленькими скибочками, викласти у каструлю. Болгарський перець порізати маленькими кубиками і теж викласти у каструлю. Все перемішати і тушкувати кілька хвилин.
  3. Воду закип’ятити, додати до неї шафран і влити цю воду в каструлю з цибулею та рибою. Довести до кипіння, посолити, поперчити, додати вершки, знову довести до кипіння і відразу ж виключити. Додати у суп прованські трави і подрібнену зелень.
  • Хочете витрачати на готування менше часу? Тоді навчіться правильно прискорювати процес. Так, будь-які супи, як, наприклад, оцей, можна готувати не так, як зазвичай це робиться. Спочатку для приготування супу використовується мінімальна кількість води чи бульйону, а решту рідини, завчасно доведеної до кипіння, додається наприкінці готування. У результаті овочі не переварюються у воді, зберігаючи більше корисних речовин, а процес готування суттєво прискорюється.
  • Прованські трави чи коріння від тривалої теплової обробки втрачають свій аромат і смак, тому їх слід додавати у страви тільки наприкінці готування.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал